World Class Mergers & Acquisitions sinds 1993
Voor bedrijven tussen de €5 en €100+ miljoen omzet.

+31 548 659035

Ons verhaal—M&A Without Borders®

In de jaren ‘90 sloot Woodbridge transacties in verscheidene bedrijfstakken, voor vrijwel elk type onderneming: detailhandels, productiebedrijven, dienstverleners en distributeurs.

In 2004 was het bedrijf pionier in het gebruik van videomarketing voor fusies en overnames. Woodbridge integreerde videopresentaties in zijn verkoopproces – een uiterst succesvolle marketingcomponent waarmee Woodbridge zich onderscheidde van andere M&A-bedrijven.

In 2005 opende het bedrijf zijn kantoor in New Jersey. In 2006 opende Woodbridge haar Europese kantoor in Nederland waardoor Woodbridge zijn klanten zowel in Europa als in de VS kon vermarkten. Eveneens richtte Woodbridge in 2006 een dochteronderneming op, WG Securities, LLC, een geregistreerd effectenhandelaar die voor meer verwijzingen zorgde.

In 2007 werd het bedrijf ingeschakeld bij de verkoop van twee bedrijven op het Chinese vasteland, het begin van een voortdurende aanwezigheid van Woodbridge in Azië. Vandaag de dag worden vele klanten van Woodbridge verkocht aan kopers in India, China en Japan.

In 2008 sloot Woodbridge de eerste transactie op het Chinese vasteland. De firma opende tevens kantoren in Californië en Massachusetts, New York en São Paolo in Brazilië. Daarnaast voegde Woodbridge een aantal ervaren dealmakers toe, die de capaciteit van de firma om klanten in de VS en wereldwijd te bedienen aanzienlijk vergrootten.

In 2009 opende het bedrijf drie nieuwe regionale kantorenin Dallas, Chicago en Atlanta.

In 2010 en 2011 breidde Woodbridge zijn Latijns-Amerikaanse activiteiten uit naar Mexico en Midden-Amerika.

In 2012 sloot Woodbridge de eerste transactie in Midden-Amerika: de investeringstransactie Hidrotenencias-Acon, die bestond uit drie waterkrachtprojecten in Panama. Om recht te doen aan de toenemend wereldwijde activiteiten van de firma veranderde Woodbridge Group zijn naam in ‘Woodbridge International’.

In 2013 ging Woodbridge door met het uitbreiden van zijn internationale activiteiten. De firma sloot zijn tweede deal in Brazilië en opende nieuwe kantoren in Shanghai,Shenzhen, Tokio, Jeruzalem, Bogota in Colombia en Poona in India. Om aan de groeiende vraag in Brazilië te voldoen, breidde de firma het kantoor in São Paulo in Brazilië uit naar een totaal van vijf dealmakers.

In 2014 opent Woodbridge kantoren in Sydney, Santiago, Lissabon, Frankfurt, , Stockholm, Jacksonvilleen Lyon, en sluit twee internationale deals. Een van deze deals was de verkoop van een onderneming gevestigd in Nederland en de andere transactie was een in de VS gevestigde fabrikant die werd verkocht aan portfolio bedrijf van een in Ierland gevestigde participatie maatschappij.

Woodbridge verbrak een record met het binnenhalen van 39 nieuwe klanten en realiseerde de eerste klanten in Colombia, Portugal, Australië en Israël.

Woodbridge gaat door met het verfijnen van zijn innovatieve marketingmethode voor het sluiten van succesvolle transacties voor zijn klanten.