dicht

Lawrence Siebert

Senior M&A-adviseur

Larry Siebert heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren, overnemen, financieren en leiden van kleine en middelgrote, private en publieke productiebedrijven, distributiebedrijven en medische technologiebedrijven.

Van 2002-2014 was hij Chairman en CEO van Chembio Diagnostics, Inc. (NASDAQ: CEMI), een bedrijf dat hij van een privaat bedrijf uit risicokapitaal leidde tot een toonaangevende globaal bedrijf voor diagnosticeren van verzorgingsplaatsen, dat nu staat genoteerd op NASDAQ.

Daarvoor heeft Mr. Siebert 10 jaar lang advies gegeven bij overnames en acquisities en private opdrachten bij Siebert Associates LLC en Siebert Capital Corp. Mr. Siebert begon zijn professionele carrière, van 1981-1991, bij Stanwich Partners Inc., een zakenbank die zorgde voor de financiering en overname van gevestigde middelgrote productie- en distributiebedrijven.

Larry is een gelicentieerd advocaat en lid van de Connecticut-balie. Hij behaalde een JD aan The Case Western University School of Law en een BA met onderscheiding aan de University of Connecticut.