World Class Mergers & Acquisitions sinds 1993
Voor bedrijven tussen de €5 en €100+ miljoen omzet.

+31 548 659035

Aankopen van een bedrijf

Als uw bedrijf een omzet heeft tussen de € 50 miljoen en € 1 miljard, dan zijn wij ervan overtuigd dat internationale expansie een belangrijke strategische overweging is.

Ons internationale team van ervaren professionals helpt organisaties in allerlei industrieën met strategische keuzes en het identificeren van potentiële kandidaten voor een joint venture of overname. Ook worden de mogelijke kosten en risico’s beoordeeld en ontvangt u advies over plaatselijke gewoonten en integratieproblematiek.

Woodbridge is gespecialiseerd in het systematische proces dat ten grondslag ligt aan het ontwikkelen van een sterk, proactief plan om potentiële partners te vinden, hiermee contact op te nemen en ze uiteindelijk te overtuigen van de voordelen om met uw bedrijf in zee te gaan.

Omdat wij gevestigd zijn in meerdere landen en regio's, beschikken wij over de specifieke kennis en informatie die een cruciaal verschil kunnen zijn in de omgang met verschillende bedrijfsculturen en werkwijzen. Met onze transparante benadering, zorgen we ervoor dat de mate van vertrouwen en wederzijds begrip tussen partijen gewaarborgd wordt.

De betrokkenheid van Woodbridge vergroot niet alleen het succes van de expansie plannen van onze klanten, maar heeft ook een positieve invloed op de concurrentievoordelen van de bedrijven.

Onze unieke benadering heeft meteen tot resultaten geleid voor Yamada. Dit is een middelgroot Japans elektronicabedrijf dat ons benaderde om op zoek te gaan naar een joint venture partner in Mexico en Brazilië.