World Class Mergers & Acquisitions sinds 1993
Voor bedrijven tussen de €5 en €100+ miljoen omzet.

+31 548 659035

Een boodschap van de oprichter

Het is de visie van Woodbridge International om onze klanten het meest efficiënte M&A-model te bieden. Dit betekent globaal denken en lokaal handelen.

Onze klanten leggen hun bedrijf in onze handen. Wij moeten dat vertrouwen belonen met een vastberadenheid en arbeidsethos dat grenst aan fanatisme. Maar het belangrijkste is dat we dat vertrouwen belonen met resultaten.

We worden tijdens een verkoopproces niet beperkt door een bepaalde denkwijze. We hebben de vrijheid om vanuit verschillende perspectieven te kijken en verschillende tactieken te gebruiken. Onze enige doel is het succes van onze klant en het positief beïnvloeden van de toekomst van onze klant.

Niemand is individueel zo slim is als wij allen gezamenlijk. Team Woodbridge is geen stereotype MA bedrijf. Niet in onze structuur of de wijze waarop we potentiële kopers benaderen. Onze mensen weten dit, en onze klanten weten het. Samenwerking is een van onze fundamenten en het is lastig om werkzaamheden bij ons te vinden die niet door velen zijn beïnvloed, intern en/of extern.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.

-Robert