World Class Mergers & Acquisitions sinds 1993
Voor bedrijven tussen de €5 en €100+ miljoen omzet.

+31 548 659035

De Woodbridge aanpak richt zich op het verhogen van de waarde van uw bedrijf door het aanleveren van meerdere biedingen.

De wereldwijde vraag naar groeiende bedrijven was nog nooit zo goed. Daarom bieden we uw bedrijf wereldwijd op discrete wijze aan bij gekwalificeerde kopers binnen en buiten uw branche. Onze missie is om voor u de beste deal met de meest geschikte koper te vinden. En omdat de beste koper op alle continenten gevestigd kan zijn, zorgen we ervoor dat uw bedrijf de aandacht trekt van potentiële kopers over de hele wereld.

Het Woodbridge marketing proces en de gebruikte materialen – ontwikkeld gedurende meer dan 25 jaar M&A ervaring — blijven lof ontvangen van de kopers die we contacteren. Onze uitvoerige research brengt alle mogelijke type kopers in kaart, die de middelen hebben om de transactie binnen korte tijd te sluiten en die de visie hebben om de potentiele groei te zien die uw bedrijf biedt.

Woodbridge klanten hebben hun bedrijf onlangs verkocht aan strategische kopers in hun industrie, financiële kopers (zoals private equity firma’s), en kopers buiten hun industrie welke op zoek zijn naar een nieuw platform. Terwijl strategische kopers vaak een hoger bod uitbrengen, kan een private equity ook worden beschouwd als een strategische koper, mits ze een gerelateerd bedrijf in hun bestaande portfolio hebben. Wij vinden de meeste strategische kopers en private-equity groepen middels uitgebreidonderzoek. We identificeren de kopers en nemen op discrete wijze contact op met alle bekende en onbekende kopers, inclusief mogelijke kopers uit gerelateerde sectoren in binnen- en buitenland. Uit ervaring blijkt dat 75% van de uiteindelijke kopers van onze klanten onbekende partijen voor onze klanten waren op het moment dat we hun bedrijf op de markt brachten.

Wanneer we de juiste groep strategische en private equity kopers geïdentificeerd en discreet benaderd hebben, doen we er alles aan om samen met onze klant ervoor te zorgen dat deze de juiste koper en de beste prijs voor zijn bedrijf krijgt.

Geen ander M&A bedrijf creëert een markt voor uw bedrijf zoals wij dat doen. Woodbridge brengt uw bedrijf direct bij een groot aantal geselecteerde kopers onder de aandacht waarbij we altijd strikte geheimhouding hanteren en controle houden over toegang tot uw informatie.

De 4 belangrijkste factoren om een deal rond te krijgen:

  • Juiste timing Als u verwacht dat uw bedrijfsresultaten de komende 6 tot 24 maanden een positieve trend zullen vertonen, is het de juiste tijd om te verkopen. Als de vooruitzichten positief zijn, is het de juiste tijd om te verkopen. Kopers zullen zich richten op het toekomstige rendement wat uw bedrijf zal bieden.
  • Een gemotiveerde verkoper Deals worden gesloten als de verkoper achter het proces staat en gericht is op het vinden van de juiste koper om het proces mee af te ronden. Toewijding en enthousiasme van de verkoper zijn essentieel.
  • Multi-Channel Marketing Wereldwijd bereik in een verscheidenheid aan kanalen zorgt ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. De 2-minuten durende video die we van uw bedrijf maken toont de unieke voordelen aan kopers in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, en Azië. Om de video-en het informatie memorandum te ontvangen, worden geïnteresseerde kopers eerst door Woodbridge onderzocht en dienen vervolgens een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en te retourneren.
  • Een gecontroleerd, discreet en concurrerend biedproces verhoogt de prijs Wanneer kopers met elkaar concurreren, wint u!

Woodbridge is gedreven om voor u het beste aanbod te krijgen wat de markt te bieden heeft. Wij leveren meerdere aantrekkelijke deal-opties aan onze klanten.